Butikken i Dragør

Velkommen til FAIRKNIT’S garnunivers. FARIKNIT er din lokale garnbutik og webshop med alt hvad strikkehjerter begærer. Hos os finder du både certificeret økologisk garn, fairtrade garn, dansk uldgarn og alt tænkeligt strikketilbehør.

Vi tror på at mange strikkere sætter pris på kvalitet og bæredygtighed, og vi mener alle skal have mulighed for at træffe bevidste garnvalg. Udover garn har vi en masse skønne accessories til den kvalitetsbevidste kvinde, som elsker unika luksusgenbrug;  kjoler, tasker, uimodståelige kimono’er – samt en masse andre varer som finder vej ind i vores bæredygtige univers. 

Hos Fairknit går vi op i hvor vores garn kommer fra fordi,
  • det giver mening at drage omsorg for de dyr der leverer vores uld
  • vi ønsker at passe på moder jord og tænke i økosystemer, sådan at  det vi tager kan gives tilbage igen
  • at vi gerne vil vise respekt for de mennesker som arbejder og lever af at skabe de fantastiske garner vi strikker med.
ÅBNINGSTIDER
Torsdag 12-17
Fredag LUKKET
Lørdag 11-15
 
Butik og webshop
Vi har både webshop og en fysisk butik i skønne Dragør. Dragør er en smuk gammel fiskerby med brostensbelagte gader og små gule huse med stråtag. Havnen summer af liv og vi har mange skønne butikker – en by som er oplagt at udforske når du planlægger turen til Fairknit. 
 
Gratis levering i Dragør

Vi ønsker at yde den bedste service og tilbyder derfor vores lokale kunder fri levering i hele Dragør. Du vælger bare “afhentning i butik” og skriver i kommentarfeltet hvis vi skal levere din pakke hjemme hos dig.

Vi glæder os til hjælpe dig med dit næste strikkeprojekt
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.