HVem står bag

Bag Fairknit, står jeg som elsker økologi og bæredygtighed. Jeg gør mig dagligt mange overvejelser omkring hvordan jeg kan optimere det ene eller andet i min dagligdag til at blive mere bæredygtigt. Naturen bor i mig og det er her jeg har det bedst. Jeg omgiver mig med min familie og nærende relationer, motionerer når jeg har energi, strikker når jeg slapper af og dyrker yoga og vinterbader når tempoet er for højt og pulsen skal ned.

En naturlig interesse for et sundt og bæredygtigt liv, har givet mig en bred viden om unødvendig kemi i vores hverdag. Min erfaring er, at man bedst undgår unødvendig kemi ved at spørge ind til de varer man forbruger. Desværre fandtes der ikke meget tilgængeligt information om garn, tilbage 2016 da jeg begyndte at strikke. Det pinte mig at sidde timevis med garn i hænderne, som jeg ikke vidste om indeholdt restkemi, jeg ikke vidste hvor kom fra og ikke anede hvilket liv fåret havde levet?

Ønsket om meget mere ærligt garn fik mig i efteråret 2020, for alvor i gang med at undersøge mulighederne for, at kunne strikke i – ikke kun økologisk garn – men garn som har en historie og et miljømæssigt budskab. 

Du kan læse mere om vores økologiske, fair og bæredygtige garn under “bæredygtighed”

Rigtig god strikkelyst og tak fordi du er her. 

Lena

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.