Alba Gots

38,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk bomuld
Løbelængde: 50 g = 160 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3- 3,5
Vejledende strikkefasthed: 26 masker / 30 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Alba er 100% økologisk bomuld, der dyrkes, spindes og farves på en miljømæssig bæredygtig måde. Bomuldsgarnet er blød og kæmmet økologisk bomuld, og perfekt til både børne- og voksenstrik. Denne bomuldskvalitet er egner sig godt til sommerstrik, hækling og til fx. babytøj der skal kunne tåle maskinvask.

Alba er 100% økologisk bomuld, der dyrkes, spindes og farves på en miljømæssig bæredygtig måde. Det vil sige at krav til økologi, miljø og bæredygtighed på alle stadier af fremstillingen er overholdt, – at krav til farve processer, spildevandsbehandling og kvaliteten af det færdige garn bliver kontrolleret og at sociale forhold og arbejdsbetingelser ligge inden for ILO. GOTS er det eneste miljømærke som er anerkendt internationalt. 

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for fx mulesing. Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø, ligesom der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen. GOTS er derfor din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig hele familien.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.