Bio Shetland

50,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk uld

Løbelængde: 50 g = 280 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 2,5-4mm
Vejledende strikkefasthed: 28-24 masker / ? pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Bio Shetland er GOTS-certificeret økologisk ren uld i 18 fantastiske melerede farver. Ren økologi til alle der elsker fair-isle/flerfarvestrik, uldne sweaters, strukturstrik, lace, strikkede jakker, vanter og huer. Selve ulden kommer ikke fra Shetlandsøerne, da der endnu ikke findes GOTS-certificerede gårde. Men Bio Shetland garn er identisk med shetlandsuld på både udseende og egenskaber. Den rå uld kommer fra gårde i Sydamerika, og spindes og farves i Tyrkiet efter GOTS principper. Bio Shetland adskiller sig ved at være af certificeret økologisk uld og endda være blødere end original Shetlandsuld.

Et fantastisk anvendeligt luksusgarn garn som giver masser af fluff og volumen og har en lang løbelængde.

Forbrug til damesweater i str M: 400 gr

Europas førende bæredygtige garnproducent

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder og sortimentet udvides løbende med certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

Det højest mulige økologiske certifikat hedder GOTS

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologiske tekstiler. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for f.eks. mulesing. Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø. Og der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen. GOTS er derfor din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig hele familien.

Her kan du få et overblik og læse mere om de forskellige certificeringer af garn.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.