camarose midnatssol

46,00 DKK

Ryd
    Nulstil

54% baby alpaca / 10 merino uld / 36% tencel
Løbelængde: 25 g = 200
Vægt: Nøgler á 25 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3 – 4 mm
Vejledende strikkefasthed: 19-22 masker  = 10 cm

MIDNATSSOL er super blødt, let, luftigt og består af en eksklusiv blanding af 54% Baby Alpaca, 10% Merinould, og 36% Tencel. Tencel udgør den fine tråd der holder sammen på fibrene i garnet. Midnatssol er perfekt som følgetråd med andre garnkvaliteter, og som alternativ i opskrifter hvor der anbefales silkmohair. Den er velegnet til sweatre, cardigans, sjaler, huer, baby- og børnestrik i en tråd men også med flere tråde til chunky sweatere og cardigans.

Farveskalaen i MIDNATSSOL er tilpasset tidens trend og nøje udvalgt til at kunne matche CaMaRoses øvrige farveskala. De 28 smukke farver i MIDNATSSOL giver dig mange muligheder for at sammensætte netop dit udtryk. Særligt som følgetråd til andre kvaliteter og ved at kombinere MIDNATSSOL med 2-3 tråde enten i ensfarvet eller 3 forskellige farver kan du skabe helt nye udtryk.

Den anbefalede pindestørrelse i 1 tråd er 3.0 – 4.0 mm. I flere tråde kan du komme op på 6.0 mm. Alternative strikkefastheder: 2 tråde MIDNATSSOL på pind 4, 17-18 m = 10 cm. 3 tråde MIDNATSSOL på pind 5, 14-15 m = 10 cm.

MIDNATSSOL produceres specielt til CaMaRose på et familieejet Italiensk spinderi under hensyn til miljø og dyrevelfærd, således er den anvendte merinould selvfølgelig mulesing free samt Tencel. Merinoulden er fra Sydamerika.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.