camarose snefnug natur

72,00 DKK

Ryd
    Nulstil

55% baby alpaca / 10 ekstra fin merino / 35% økologisk bomuld
Løbelængde: 50 g = 110 m
Vægt: Nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4 – 6 mm
Vejledende strikkefasthed: 12-16 masker / 24 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

SNEFNUG NATUR  er den bæredygtige lillesøster til det snefnuggarn vi kender. Snefnug Natur er ufarvet og kommer i 11 smukke farver skabt af naturens egen farvepalet. Til fremstilligen af Snefnug Natur bruges økologisk bomuld.

Snefnug natur er et super blødt, let, luftigt og fyldigt garn som udelukkende består af naturmaterialer i en ekstra lækker kombination af Baby alpaca, ekstra fin Merinould og Bomuld. Garnet er sammensat af en økologisk bomuldstube som kerne hvori en fin og sirlig blanding af merino og babyalpaca er blæst ind, tilsammen giver det et stærk og samtidigt super blødt og eksklusivt garn.

Snefnug Natur er særdeles velegnet til baby- og børnestrik samt til tidens trend med oversize strikdesign på store pinde til voksne både som sweatre, cardigans, halstørklæder og huer. Med de mange naturlige smukke nuancer i SNEFNUG er der rig mulighed for at sammensætte lige dit helt eget naturlige farveudtryk.

Snefnug produceres af et Italiensk familieejet spinderi under hensyn til miljø og dyrevelfærd, således er den anvendte merinould selvfølgelig mulesing free og stammer fra Sydamerika. Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel og lade det ligge tørre fladt. Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, men vil give sig igen i brug. Det anbefales at strikke ribkanter lidt fast og en anelse smallere da disse ligeledes giver sig i brug.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.