-25%

Håndfarvet Fluffy mohair

187,00 DKK250,00 DKK

Ryd
    Nulstil

Komposition: 78% Mohair, 13% uld, 9% Nylon
Løbelængde: 100 g = 200 m
Vægt: Fed á 100 g
Vejledende pindestørrelse: pind 8
Vejledende strikkefasthed: 10 masker = 10 cm
Vaske anvisninger: Håndvaskes

Fluffy mohair er det tykkere alternativ til Silk mohair. Den er dejlig blød og let strikket på store pinde. Farverne er simpelthen betagende. Mohairen kommer fra farme i Sydafrika og er håndfarvet med en masse kærlighed og ekspertise i flotte farver.

 

Der går kun 2 fed /200gr mohair til en kort sweater. Slipoveren på billedet er strikket i 1 tråd mohair i den turkise farve “celadon” og sat sammen med en håndfarvet silk mohair i farven “tambourine man”. Du finder håndfarvet silk mohair her. Opskriften hedder “springvibes” og skal købes via Facebook hos designeren Trine B – find hende her.
Bemærk: Nøgler fra samme farveparti kan stadig variere i farven. Når du strikker i håndfarvet garn, er det altid en god idé at skifte mellem nøglerne på de sidste par pinde, inden  du du starter på ny nøgle.

Håndværk fra Sydafrika
I Sydafrika, hvor mulesing ikke foregår, er fåre- og gedeavl en “fritgående” aktivitet. Dyrene lever udendørs, og landmændene holder af deres husdyr og gør deres bedste for at holde dem sunde, stærke og glade. Denne mohair er farvet med azofri syrefarve, som overholder europæiske sikkerheds- og miljøstandarder. Vi har valgt denne mohair pga. dens usædvanlige høje kvalitet og fordi Cowgirlblues er en virksomhed som skaber jobs til ufaglærte farvede kvinder i Sydafrika.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.