-25%

Håndfarvet Silk mohair

187,00 DKK

Ryd
    Nulstil

Komposition: 70% Mohair, 30% Silke
Løbelængde: 50 g = 410 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 2-5
Vejledende strikkefasthed: 24 masker = 10 cm
Vaske anvisninger: Håndvaskes

Silk mohair fra Cowgirl Blues er blød som smør, let som en fjer – simpelthen betagende. Mohairen kommer fra farme i Sydafrika og er håndfarvet med en masse kærlighed og ekspertise i skønne farver der skinner smukt. Denne flerfarvede Silk mohair kan strikkes alene, i flere tråde eller som følgetråd for at opnå en fin flerfarvet effekt.

Slipoveren på billedet er strikket i 1 tråd fluffy mohair i den turkise farve “celadon” og sat sammen med en håndfarvet silk mohair i farven “tambourine man”. Du finder håndfarvet fluffy mohair her. Opskriften hedder “springvibes” og skal købes via Facebook hos designeren Trine B – find hende her.

Bemærk: Nøgler fra samme farveparti kan stadig variere ganske lidt i farve. Når du strikker i håndfarvet garn, er det altid en god idé at skifte mellem nøglerne på de sidste par pinde, inden  du du starter på ny nøgle.

Håndværk fra Sydafrika
I Sydafrika, hvor mulesing ikke foregår, er fåre- og gedeavl en “fritgående” aktivitet. Dyrene lever udendørs, og landmændene holder af deres husdyr og gør deres bedste for at holde dem sunde, stærke og glade. Denne Silk mohair er superwashed behandlet og farvet med azofri syrefarve, som overholder europæiske sikkerheds- og miljøstandarder. Cowgirlblues er vores eneste leverandør af superwashed garner. Vi har valgt denne Silk mohair pga. dens usædvanlige høje kvalitet og fordi Cowgirlblues er en virksomhed som skaber jobs til ufaglærte farvede kvinder i Sydafrika.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.