Hittegarn

175,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% dansk uld
Løbelængde: 100 g = 130 m
Vægt: Fed á 100 g
Vejledende pindestørrelse: pind 6-8
Vejledende strikkefasthed: 11 masker / 14 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Hittegarn er resultatet af et omfattende indsamlings- og testarbejde, hvor sække med affaldsuld fra danske fårekødsproducenter er blevet transformeret til et luksuriøst strikkegarn til store pinde.

Lammeulden, som er hovedingrediens i Hittegarnet, er hentet hos Peter uden for Glamsbjerg. Peter er både professionel fåreklipper og kødproducent og udlejer også sine får til naturpleje, så de får god plads at gå på og frisk bevoksning at spise. I læmmesæsonen henter Peter dog sine moderfår hjem på fold, så han kan holde øje med, at de nye lam får en god start på livet.

Hver enkelt farve Hittegarn er en unik cocktail af forskellige typer kulørt uld kombineret med en base af hvid lammeuld. Samtlige fiberkombinationer er testet af med håndkarte, spinderok og strikkeprøver for at opnå den helt rette balance mellem farve, struktur og funktionalitet. Først herefter er de endelige uldpartier sendt til spinding på Hjelholts Uldspinderi på Fyn.

MAMAs Hittegarn er et allround-garn med en tyk og spændstig struktur, der giver god bevægelighed til kraftige trøjer, huer, vanter og veste – f.eks vest no.3 fra My Fauvorite Things Knitwear eller Holiday slipover fra Petiteknit.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.