-41%

Knitting for olive Heavy Merino

35,00 DKK

Ryd

100% merinould
Løbelængde: 50 g =  m
Vægt: Nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind
Vejledende strikkefasthed:  masker /  pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Heavy Merino fra Knitting For Olive er et superblødt og anvendeligt strikkegarn, der egner sig til alt fra babystrik til lækre sweaters. Og så fås det i et væld af smukke farver.

Varer på udsalg kan ikke byttes og tages ikke retur!

Heavy merino produceres i Italien, på Knitting For Olives spinderi, som følger etiske og miljørigtige fremgangsmåder for at skabe et garn uden skadelige stoffer, og i henhold til gældende EU lovgivning om arbejdsforhold. Garnet er Oeko-Tex Standard 100 certificeret.

Knitting for olive bestræber sig på at skabe lækkert, miljø- og dyrevenligt garn af 100 % naturlige materiale i en rigtig god kvalitet og i et væld af smukke farver. Der anvendes udelukkende merinould, der kommer fra får i Patagoien, hvor mulesing ikke foregår. Ligeledes bruges RMS-certificeret mohair fra geder, som behandles i overenstemmelse med gældende retningslinjer for dyrevelfærd.

KFO’s spinderi følger etiske og miljørigtige fremgangsmåder, hvilket skaber et garn helt uden skadelige stoffer. Alle garnkvaliteter er Oeko-Tex Standard 100 verificerede. Oeko-tex standard 100 certificereringen er en human-økologisk produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

Som virksomhed prøver KFO også at begrænse deres plastikforbrug. Nyproduceret garn fra spinderierne sendes i genanvendt plastik, som efterfølgende sorteres til genbrug. Garnet pakkes desuden i papkasser, som KFO genbruger til garn til forhandlerne.  Banderolerne på KFO garn er fremstillet af genbrugspapir.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.