Loch Lomond GOTS

57,00 DKK

Ryd
    Nulstil
100% GOTS certificeret økologisk uld

Løbelængde: 50 g = 150 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4-5
Vejledende strikkefasthed: 18 masker / 28 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

    Loch Lomond er et eksklusivt skotsk uldgarn, som har den helt rigtige rustikke kvalitet som et tweed garn skal have. Fantastisk blød kvalitet i 22 smukke nistrede farver, som føles virkelig lækker allerede inden vask.

Du kan fx. strikke den lækre Zipper jacket fra Petiteknit i Loch Lomond sammen med midnatssol som følgetråd – husk også at købe lynlåsen.

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder.  Sortimentet udvides løbende med GOTS certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

GOTS certificering

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for f.eks. mulesing.

Farvestoffer og kemikalier til brug i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø. Ligeledes stilles der krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen.

GOTS er din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig selv og dem du holder af.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.