-50%

Luna recycled uld

20,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% recycled uld
Løbelængde: 50 g = 175 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3,5
Vejledende strikkefasthed: 21 masker / 30 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Luna er et smukt og blødt uldgarn med god løbelængde. Garnet har absolut ingen krads og fås i 10 skønne melerede farver, som vi har udvalgt særligt til årstiden. Der er både miljømæssige og økonomiske fordele ved at strikke i dette garn.

Varer på udsalg kan ikke byttes og tages ikke retur!

Ulden er spundet i Europa af 100% genbrugsfibre fra uldtøj. Den største fordel ved genbrugsfibre er, at man sparer virkelig meget vand, energi og kemikalier under fremstillingen af genbrugsfiberen, da fiberen allerede er renset og forarbejdet under produktionen af den oprindelige uldtekstil.

Luna er OEKO-TEX certificeret – en mærkning som sikrer dig et garn uden sundhedsskadelige allergi- eller kræftfremkaldende restkemi. Som ekstra bonus får du et virkelig prisvenligt garn, som ikke findes magen til hvis du går op i miljø og genbrug. Som eksempel kan du strikke en slipover eller vest for under 150 kr. Eller en herresweater for mindre end 450 kr.

Vaskeanvisning: Garnet skal vaskes i hånden eller i maskine på 30 grader uldprogram og skal tørres liggende. Der må kun benyttes uldvaskemiddel (link til uldvask).

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.