Northern lights

115,00 DKK

Ryd
    Nulstil
100% GOTS uld/silke

Løbelængde: 100 g = 200 m
Vægt: Fed á 100 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4-5
Vejledende strikkefasthed: 16 masker / 28 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Northern Lights er et vidunderligt blødt og glat garn uden at være for uldent. Silkeindholdet skaber små lysstrejf i farven, og silkens ventilerende egenskaber gør det til et ideelt allroundgarn til både voksen-, børne- og babystrik. 

Farvepaletten inkluderer klare stærke børnefarver såvel som naturlige og mere afdæmpede farver. Sætter du garnet sammen med en følgetråd af enten silk mohair eller tynd brushed alpaca, for du ikke bare en super eksklusiv og blød kombi, men får også et rigtig let og samtidig chunky look, som passer perfekt til f.eks. en Sweater no. 9 fra My Fauvorite Things Knitwear.

Den rå uld til Northerns Light kommer fra gårde i Sydamerika, der ikke anvender mulesing. Silken er fra Indien og garnet spindes og farves i Tyrkiet.

GOTS certificeret økologisk med 80% organiske fibre – certificeret af BCS 25956

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder.  Sortimentet udvides løbende med GOTS certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

GOTS certificering

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for f.eks. mulesing.

Farvestoffer og kemikalier til brug i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø. Ligeledes stilles der krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen.

GOTS er din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig selv og dem du holder af.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.