KAOS Organic Brushed Alpaca

65,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% økologisk børstet alpaca
Løbelængde: 25 g = 225 m
Vægt: nøgler á 25 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3-4 mm
Vejledende strikkefasthed i glatstrik: 16-24 masker = 10 cm

KAOS YARN Brushed Alpaca  er lavet af certificeret økologiske fibre, der med sin blødhed kan bæres tæt på huden. Garnet fælder meget lidt, og giver et smukt fald på det færdige strik. Den kan bruges som et blødt økologisk alternativ til Silk Mohair. Som størstedelen af alle alpaca fibre kommer disse fra Peru. De er spundet lokalt på et familie-ejet, Fair Trade certificeret og socialt ansvarligt spinderi, der sikrer gode forhold for mennesker, dyr og miljø. Går du efter GOTS certificeret garn skal du vælge farven NATURAL.

Garnet er farvet efter europæiske retningslinjer for uskadelig kemi og miljøhensyn. Tanken om økologi og bæredygtighed følges i alle aspekter af KAOS YARN.  – Tryksagerne er Svanemærkede og alt papir, banderoler etc. er FSC mærket.

KAOS YARNs farvepalette er inspireret efter menneskelige styrker og karaktertræk. KAOS YARN ønsker at inspirere dig til farvemod, selvforkælelse og til at udforske, hvad farver kan gøre for dit humør og velbefindende – med god samvittighed. Gå på opdagelse i dem, for at finde dit farverige udtryk.

Sådan plejer du dit strik
KAOS YARN er lavet af 100% certificeret økologiske fibre. De ubehandlede fibre er gode til at isolere og lede fugt væk fra kroppen, og optager meget lidt lugt. En nem og bæredygtig måde at opfriske dit strik er at hænge det udenfor i skyggen, gerne når vejret er lidt fugtigt. Alternativt kan du hænge det op på badeværelset mens du er i bad. Den meget skånsomme opfriskning sikrer mindre slid på dit strik, og dermed holder det længere.

Vask
Dit færdige strik kommer først rigtig til sin form, når det er blevet vasket. Derefter behøver du kun vaske det, hvis der kommer pletter. Det tåler skånsom håndvask eller maskinvask på uldprogram med uldvaskemiddel. Test for en sikkerheds skyld din maskine, ved at vaske en strikkeprøve, inden du vasker dit færdige strik. Strik må ikke vrides fri for vand, men må gerne centrifugeres. Vasker du flerfarvestrik med stor farvekontrast, kan du med fordel tilsætte en smule eddike til vandet for at undgå eventuelt farvesammenløb.

Blok
Efter vask skal dit strik strækkes forsigtig i form og tørre fladt – enten på et håndklæde eller på et skumunderlag fæstnet med nåle, for at fremhæve formen. Det er især godt til sjaler og tæpper med mønsterstrik.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.