Krea Deluxe Organic Cotton

39,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% økologisk bomuld
Løbelængde: 50 g = 165 m
Vægt: nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3-3,5 mm
Vejledende strikkefasthed i glatstrik: 24 masker/29 pinde = 10×10 cm

Organic Cotton er et økologiske og eksklusivt bomuldsgarn. Dette er et garn der er elsket af både af strikkere og hæklere og kan bruges til stort set alt –  fra babystrik til smukke hæklede ting til hjemmet. Organic Cotton fås i hele 31 fantastisk flotte tone-i-tone farver så du kan få den helt rigtige farve til dit næste projekt.

Bomuldsgarnet er udviklet med særlig fokus på babyer, børn og allergikere. Garnet holder sin form – også efter mange vaske. Det egner sig derfor perfekt til tøj, legetøj, klude og håndklæder.

Organic Cotton er et 100% økologisk bomuldsgarn. Selve rå-bomulden kommer fra Sydamerika, hvor det er muligt at dyrke økologisk bomuld på grund af den perfekte kombination af det varme klima og frugtbar jord. Bomuldsmarkerne er placeret nær kilder fra bjergene og nærliggende floder. Her er det sået, dyrket og høstet uden kemiske pesticider og kunstgødning og med minimal vanding. Den naturlige vækst skaber længere bomuldsfibre, og giver et utrolig blødt kvalitetsgarn.

Garnet spindes, farves og færdiggøres i Portugal, hvor vores unikke tone i tone farver er udviklet i samarbejde med vores dygtige farvemester.

Certifikater og fibre

Den økologiske certificerede bomuld er er din garanti for at ulden er produceret med stor fokus på dyrevelfærd, og er naturligvis fri for indgreb som mulesing. Certifikatet sikrer desuden også fair arbejdsvilkår og afregning for arbejderne og avlerne. På Krea Deluxes egen hjemmeside kan du læse mere om certificeringerne 

Krea Deluxe producerer udelukkende kvalitetsgarn med fokus på naturlige produkter, økologi, bæredygtighed og æstetik. Virksomheden er dansk og stiftet i 2015 af de to søskende Heidi B. Johannesen og Pia H.H. Johannesen, som sætter en ære i at levere kvalitetsgarn, der er produceret med respekt og omtanke for miljø, mennesker og dyr.

 

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.