Krea Deluxe Silk Mohair

89,00 DKK

Ryd
    Nulstil
Unik komposition af 45% silke / 33% mohair / 22% baby alpaka

Løbelængde: 20 g = 240 m
Vægt: nøgler á 20 g

Deluxe Silk Mohair er et helt fantastisk blødt, let og luftigt garn med en meget smuk struktur. Samspillet mellem silke, mohair og baby alpaka giver et utrolig blødt, let og luftigt garn. Garnet har et smukt shine, og så fnuldrer det minimalt sammenlignet alt andet silkmohair. Det perfekte valg til dig som ønsker en kradsfrit luksusgarn, og som vægter dyrevelfærd højt.

Krea Deluxe silk mohair har en ekstra lang løbelængde. Den kan bruges alene, strikket i to eller flere tråde, eller som følgetråd. Deluxe Silk Mohair fås i 35 lækre farver som kan sættes sammen med Krea Deluxe Organic Wool 1, samt alle vores andre uldgarner.

Certifikater og fibre

Garnet er produceret i Italien, hvor farvning, spinning og vinding er efter samme høje standard som Krea Deluxe økologiske uld- og bomuldsgarn. Krea Deluxe producerer udelukkende bæredygtigt garn, hvor der er taget de største hensyn til dyrene, de mennesker der arbejder med produktionen og miljøet.

Til Deluxe Silk mohair er udelukkende brugt RMS certificerede mohair fibre. Dette for at sikre, at der er taget de største hensyn til mohairgederne, miljøet og lokalområderne i Sydafrika hvor fiberen er indsamlet.

På Krea Deluxes egen hjemmeside kan du læse mere om certificeringerne 

Krea Deluxe producerer udelukkende kvalitetsgarn med fokus på naturlige produkter, økologi, bæredygtighed og æstetik. Virksomheden er dansk og stiftet i 2015 af de to søskende Heidi B. Johannesen og Pia H.H. Johannesen, som sætter en ære i at levere kvalitetsgarn, der er produceret med respekt og omtanke for miljø, mennesker og dyr.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.