Krea deluxe Organic Wool 1

65,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% økologisk uld
Løbelængde: 50 g = 150 m
Vægt: nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3-3,5 mm
Vejledende strikkefasthed i glatstrik: 26 masker/36 pinde = 10×10 cm

Organic Wool 1 er et superblødt og eksklusivt uldgarn helt uden krads. Det egner sig derfor særdeles godt til baby- og børnetøj. Organic Wool 1 er elsket af både strikkere og hæklere, og kan bruges til stort set alt fra trøjer til huer eller smukke ting til hjemmet. Organic Wool fås i 36 fantastisk flotte farver som passer smukt sammen med Krea Deluxe Silk Mohair.

Organic Wool 1 rammer desuden en meget brugt strikkefasthed på 21 masker, når den sættes sammen med Krea Deluxe silk mohair. Du kan strikke f.eks. Petiteknit, Ingen Dikkedarer Cardigan, Ballon sweater, Ballon cardigan, April Cardigan, Caramel sweater, Scarf No. 1, Sweater no. 8, Vest no. 7, Marseille sweater, Marseille sweater junior, Bamse sweater, Sweater no. 12, Stockholm sweater, Stockholm sweater junior, Ellens Cardigan, Hanstholm sweater og mange flere.

Dette er den nye forbedrede version, som fnuldrer 80% mindre end tidligere, og det er dermed lykkedes Krea Deluxe at skabe et blødt og økologisk uldgarn uden at tilføje unødig kemi, superwash eller andre skrappe kemikalier.

Certifikater og fibre

Krea Deluxe Wool 1 er produceret i Europa af GOTS-certificeret råuld. Krea Deluxe arbejder på at blive 100% GOTS certificeret og vægter økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed højt gennem hele fremstillingsprocessen. Wool 1 er helt fri for skadelige stoffer og kemi. Den økologiske certificerede uld er er din garanti for at ulden er produceret med stor fokus på dyrevelfærd, og er naturligvis fri for indgreb som mulesing. Certifikatet sikrer desuden også fair arbejdsvilkår og afregning for arbejderne og avlerne. På Krea Deluxes egen hjemmeside kan du læse mere om certificeringerne 

Krea Deluxe producerer udelukkende kvalitetsgarn med fokus på naturlige produkter, økologi, bæredygtighed og æstetik. Virksomheden er dansk og stiftet i 2015 af de to søskende Heidi B. Johannesen og Pia H.H. Johannesen, som sætter en ære i at levere kvalitetsgarn, der er produceret med respekt og omtanke for miljø, mennesker og dyr.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.