Recycled Cashmere

135,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% cashmere
Løbelængde: 25 g = 112 m
Vægt: nøgler á 25 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3-3,5
Vejledende strikkefasthed: 24 masker / ? pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Der er intet som cashmere! Det er et superblødt og let materiale, som er både varmt og temperaturregulerende. Selv den allermest uldsarte vil elske at bære cashmere direkte på huden.

Cashmere er sjælden og dyr

Derfor har vi valgt et cashmeregarn hvor 50 % af garnet er genanvendte restfibre fra samme italienske spinderi, som garnet er spundet på. Restfibrene spindes her sammen med ny premium cashmere, og giver tilsammen et vidunderligt voluminøst, men stadig let 6-lags cashmeregarn med en lang løbelængde. Hos Fairknit værdsætter vi, at de sjældne og dyrebare cashmerefibre udnyttes optimalt, og at garnet på denne måde samtidigt bliver mere miljøvenligt – og faktisk også billigere. Som prikken over i’et, er udelukkende anvendt AZO-frie farvestoffer til farvning af garnet.

Strik tørklæder og bandana i cashmere

Cashmere egner sig virkelig godt til at strikke både tørklæder og accessories. På billedet ses Soho bandana og strikkekit’et finder du her. Vores recycled cashmere er også et oplagt valg som garnalternativ til Scarf no. 1 og Scarf no. 2. Vær opmærksom på ikke at strikke for stramt i cashmere, da det lette udtryk derved går tabt. Denne cashmere piller ikke og udvikler kun gradvist et blødt fnug, når det strikkes og bæres.

Cashmere i større mængder tages hjem på bestilling og mod forudbetaling.

Rigtig god fornøjelse med at strikke i dette dyrebare luksusgarn.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.