Seeknit udskiftelige rundpinde (14 cm)

80,00 DKK

Ryd
Udskiftelige rundpinde i bambus

Seeknit udskiftelige rundpinde er fremstillet af langsomtvoksende bambus og den bedste kvalitet du kan få. Tipperne er 14 cm lange – en længde hvor strikkepinden giver dig en god støtte i hånden. De udskiftelige rundpinde passer sammen med Seeknit wirer som fås i flere forskellige længder.

Bemærk at disse udskiftelige rundpinde er 14 cm lange og passer godt til alle omkredse. Du finder udskiftlige rundpinde med 10 cm tipper her!

Smukke og holdbare rundpinde

Seeknit er Japans ældste producent af bambuspinde. Det er en gammel familieejet fabrik med stolte traditioner, der holder håndværk og kvalitet i hævd. Der bruges udelukkende omhyggeligt udvalgt stærk japansk bambus fra særlige plantager i Nara-området.

Koshitsu er Seeknits særlige overfladebehandling, der gør stærk bambus endnu stærkere. Det er en ældgammel japansk teknik, hvor bambus kommer i urtebad og varmebehandles, for at opnå en stærkere, glattere og hurtigere strikkepind. Koshitsu er både smukke og holdbare rundpinde til dig der ikke går på kompromis med kvalitet og oprindelse.

Oversigt over gevindstørrelser:
  • Rundpinde i størrelse 2 mm – 3 mm passer til M1.8 wirer
  • Rundpinde i størrelse 3.5 mm – 5 mm passer til M2 wirer
  • Rundpinde i størrelse 5.5 mm – 10 mm passer til M4 wirer

Husk at at det er wirens længde LAGT SAMMEN MED tippernes/pindenes længde, som fortæller størrelsen på din rundpind. Eksempel: 2 x 14 cm tipper + wire 32 cm = 60 cm rundpind.

Se hele udvalget af Seeknit her

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.