-21%

Semilla GOTS

45,00 DKK57,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk uld
Løbelængde: 50 g = 160 m
Vægt: Nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 2,5-3,5
Vejledende strikkefasthed: 22 masker / 33 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Det klassiske Semilla garn i en ny GOTS-certificeret økologisk udgave og med en opdateret farvepalette på hele 30 farver. Denne nye version har fået en klorfri softwash-behandling, der gør den endnu blødere end før, og tåler finvask 30 på grader. Et alsidigt og superblødt uldgarn, som er ideelt som babystrik, sweaters, accessories og meget mere.

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder og sortimentet udvides løbende med certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for fx mulesing. Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø, ligesom der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen. GOTS er derfor din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig hele familien.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.