Semilla Grosso GOTS

60,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk uld
Løbelængde: 50 g = 80 m
Vægt: Nøgler á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4-5
Vejledende strikkefasthed: 16 masker / ? pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Det helt nye Semilla Grosso garn i en ny GOTS-certificeret økologisk udgave og med en opdateret farvepalette på 19 smukke farver. Denne nye version er behandlet med en klorfri softwash-behandling, der gør den endnu blødere end før. Semilla er et chunky og superblødt uldgarn, der kan bruges til huer, sweaters, overtøj, babystrik og meget mere.

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder og sortimentet udvides løbende med certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for fx mulesing. Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø, ligesom der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen. GOTS er derfor din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig hele familien.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.