Semilla Melange gots

57,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk uld
Løbelængde: 50 g = 175 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4-5
Vejledende strikkefasthed: 22 masker / 28 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Semilla Melange er et flot kartegarn med mange fine meleringer. Den enkelte farve har mange nuancer som giver det færdige arbejde et super lækkert udtryk, og er velegnet til både trøjer og accessories. Semilla Melange er et særligt bæredygtigt garn, da det med sit rustikke udseende ikke kæmmes så kraftigt, og man får med dette kartet garn mere udbytte af råmaterialet, end man gør i med f.eks. kamgarn. Som ekstra bonus får man ved denne teknik også et fyldigt og lækkert garn.

OBS: Garnet er kartet og kan derfor let filte. Det er vigtigt, at man hverken gnider eller udsætter garnet for store temperaturudsving mellem sæbevand og skyllevand. Anvender man en opskrift, der kræver filtning, så er Semilla Melange altså et glimrende valg.

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder og sortimentet udvides løbende med certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent. Den rå uld til Semilla Melange kommer fra gårde i Argentina, der ikke anvender mulesing, og det spindes og farves i Tyrkiet. Hvert trin i produktionsprocessen testes og certificeres i henhold til GOTS-kriterier. Fra det glade får på engen, til farvestoffer, til spinding, forbrug af energi og ressourcer og sidst men ikke mindst: trivsel for alle medarbejdere i hele produktionskæden.

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for fx mulesing. Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø, ligesom der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen. GOTS er derfor din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge til dig hele familien.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.