Semilla Pura Gots

100,00 kr.

    Nulstil

100% GOTS certificeret økologisk uld
Løbelængde: 100 g = 350 m
Vægt: Fed á 100 g
Vejledende pindestørrelse: pind 4-5
Vejledende strikkefasthed: 22 masker / 28 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Semilla Pura er GOTS certificeret økologisk ren uld i 4 ufarvede, naturlige farver. Et naturligt valg, som kan bruges til alt fra skønne sweatre til tørklæder, veste, huer, vanter eller køb
Throwback sweater strikkekit
og få din helt egen økologiske strukturstrikkede sweater. Et fantastisk anvendeligt luksusgarn som giver masser af volumen og en rigtig god løbelængde. Garnet egner sig desuden til filtning.

GOTS certificeret økologisk

BC Garn laver garner med et smukt skandinavisk udtryk og anvender kun naturlige fibre i deres garnproduktion. Alle garner er produceret i overensstemmelse med gældende miljøstandarder og sortimentet udvides løbende med certificerede garner, til at blive Europas førende bæredygtige producent.

GOTS  (global organic textile standard) er den højest mulige mærkning indenfor økologisk tekstil. Den er global og internationalt anerkendt. Når et garn er GOTS certificeret, er du garanteret at råmaterialet er økologisk dyrket, og at dyrene der leverer ulden lever økologisk og ikke har været udsat for f.eks. mulesing.

Farvestoffer og kemikalier der bruges i produktionen skal være så skånsomme som muligt, for både mennesker og miljø, ligesom der stilles krav til minimumsløn og gode arbejdsforhold for arbejdere involveret gennem hele produktionsprocessen.

GOTS er din garanti for et bæredygtigt og fair garn, helt uden kemi, som du trygt kan bruge. Læs endnu mere om GOTS og andre vigtige certificeringer.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.