-40%

SILK project bag (small) no. 279

299,00 kr.

Ikke på lager

Ingrid SILK projekttasken er den perfekte opbevaring til dit strikkeprojekt. Pak dit strikkeprojekt, opskrift og strikkepinde i denne smukke taske, så de bliver passet godt på. De unikke mønstrer stammer fra vintage silk sarier og indersiden er blød økologisk bomuld. På indersiden er der to store lommer på den ene side og tre mindre lommer på den anden side. Her kan du opbevare dit strikketøj, mobilen og andre små sager, så ikke de bliver væk. Bunden er flad, så der kan opbevares så meget som muligt. Tasken lukkes med snøre.

Bemærk at hver projekttaske er en unika og der findes kun denne ene med dette specifikke print.

  • Højde: 27 cm
  • Bredde ved åbning: 37 cm
  • Bredde i bunden: 26 cm
  • Dybde: 12 cm

FROM ONE WOMAN TO ANOTHER
Alle Sissel Edelbo styles er bæredygtige, idet de er syet af vintage sarier. Sarierne har før været båret af indiske kvinder, og der vil derfor være mindre brugsspor på alle styles i form af fx mindre pletter og løse tråde. Vi ser brugssporene som tøjets unikke “skønhedsfejl”. Disse reflektere det liv – og den kærlighed den tidligere ejer har tilføjet stoffet. Vi håber, du vil elske historien om materialet – lige så meget som vi gør.

Sarien er kernen i SISSEL EDELBOs produkter. En sari er den traditionelle indiske beklædningsgenstand, som kvinder draperer om deres krop. SISSEL EDELBO hylder sarien gennem nyfortolkede designs, der alle primært er syet af sarier. Sarien anses for at være den ældste traditionelle beklædningsdel.

At beskytte Moder Jord er drivkraften bag SISSEL EDELBO, og de bestræber sig på at minimere ”spild” ved at bruge materialer, der allerede er produceret og brugte, og som er tilovers. Deres Zero Waste-målsætning er at bruge alt stoffet, når en sari genanvendes. Dette gøres blandt andet ved at designe små styles som påskepynt, scrunchies, hårbånd, bælter og andet tilbehør af reststof. Ved at lave mindre styles og mix-styles upcycles samtidig de dele en sari, som har vævefejl, pletter eller huller fra dens forhenværende liv.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.