Studio Linen recycled hør

65,00 DKK

Ryd
    Nulstil

85% Recycled hør og 15 % premium hør
Løbelængde: 50 g = 120 m
Vægt: Fed á 50 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3,5-4
Vejledende strikkefasthed: 21 masker / 30 pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

For at skabe et smukt og unikt genbrugsgarn, er Studio Linen lavet af linnedfibre fra industrielt affald, som er spundet op på ny med 15% premium hør. Resultatet er et smukt og glansfuldt garn, der med sine kølende egenskaber, egner sig fantastisk til sommerstrik.

Linned er en gammel, naturlig bæredygtig fiber spundet fra hørplanten. Hørplanten er fra naturens side resistent over for skadedyr og det er ikke nødvendigt at anvende hverken pesticider eller andre miljøbelastende bekæmpelsesmidler under dyrkning. Herudover producerer hørplanten naturligt store mængder brugbare fibre, og kræver derfor heller ingen kunstvanding. Erika Knight lægger stor vægt på miljøvenlighed, bæredygtighed og kvalitet. Garnet er farvet med azo-fri farvestoffer og produceret i Europa.

Naturlige og bæredygtige fibre
Da Erika Knight grundlagde sit brand i 2012 var det med intentionen “keep it simple”: at støtte britisk produktion bedst muligt, at fremme bæredygtige, naturlige fibre og at fejre både traditionelt håndværk og moderne innovation. Erika Knight har en særlig britisk æstetik med design og farver inspireret af landskabet.
Designeren Erika Knight er kendt verden over som “den engelske  strikke- og hækle designer” samt  for hendes bæredygtige garnkollektion. Hun har sans for tidens trends og kombinerer dem med sin passion for håndværk. Hun har udgivet flere bøger og undervist på både universiteter og kunstinstitutter. Sammen med sin datter Arabella arbejder hun fortsat som designer og innovator fra sit studie ved havet i England og rådgiver andre kreative virksomheder.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.