Vildmarkssweatre 1

275,00 DKK

Ikke på lager

Vildmarkssweatre er fuld af lækkert strik.  Trøjerne er med rundt bærestykke eller påsatte ærmer. Alle med mønsterstrik, hvoraf en del er inspireret af de hunde, der er en stor del af forfatterens liv. Farverne er klare og modellerne er strikket i norsk og islandsk ubehandlet garn, og i tillæg til det smukke, æstetiske udtryk er der lagt vægt på brugbarhed, slidstyrke og vejrbestandighed. Disse sweatre er designet til at blive brugt i naturen!

Bogen rummer en enkelt trøje til børn og et pandebånd, men derudover er det udelukkende opskrifter på voksensweatre. Alle modeller er unisex, men med anvisning til justering af ærmelængde, så de passer til både mænds og kvinders armlængde. En stor del af modellerne er lavet i henholdsvist en model i tyndt garn (22 masker = 10cm) , en model i sweatergarn og en “polar” version, hvilket gør det muligt at strikke trøjen i en tykkelse, der passer til formålet. En del af modellerne er strikket på pinde 6.

På Linka Neumanns blog finder du tips og tricks til at komme igang med at strikke norske sweatre – rigtig god strikkefornøjelse.

Efterfølgeren Vildmarkssweatre 2 er netop udkommet og den er mindst lige så smuk.

Linka Neumann voksede op på Vettakollen i Oslo. Som 9-årig fik hun sin første Husky, Phoebe. Huskier, hundekørsel og friluftsliv var en stor del af opvæksten. Linka var altid en kreativ person, der elskede at tegne og lave ting. I opvæksten blev der lavet utallige malerier og tegninger. Store mængder potesokker blev også syet til hundetræningen.

Linka begyndte at designe sine egne beklædningsgenstande, og den første sweater, Wilderness -trøjen, er stadig en af ​​de mest populære. Hun har udgivet 2 bøger. “Vildmarkssweatre 1” kom i 2020 og nu kommer hun med efterfølgeren “Vildmarksweatre 2 ”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.