Wool local engelsk uld

125,00 DKK

Ryd
    Nulstil

100% engelsk uld
Løbelængde: 100 g = 450 m
Vægt: Fed á 100 g
Vejledende pindestørrelse: pind 3-3,5
Vejledende strikkefasthed: 28 masker / ? pinde i glatstrik = 10 x 10 cm

Wool Local er et vellykket forsøg at promovere engelske spinderier og engelske fåreracer. Garnet er en vidunderlige blanding af 50 % af luksuriøs Bluefaced Leicester uld og 50 % robust Masham uld. Den er typisk britisk produceret, hvor den rå uld købes på uld auktion i Bradford, og sorteres, kæmmes, spindes, dampes og pakkes i Yorkshire. Alt indenfor en 100 km radius. Alt dette gør det til en ægte lokal uld med et lille klimaaftryk, der har sine rødder i hjertet af den engelske tekstilindustri.

På billedet ses den elegante ribbed jumper fra Anne Ventzel strikket i en tråd wool local i farven “brown” og en tråd deluxe silkmohair. Der går 4 nøgler wool local + 6 nøgler deluxe silkmohair til en str. M. Opskriften købes digitalt på anneventzel.dk. Husk at måle dig selv efter inden du går igang med ribbed jumper, da den er en cropped model.

Naturlige og bæredygtige fibre
Da Erika Knight grundlagde sit brand i 2012 var det med intentionen “keep it simple”: at støtte britisk produktion bedst muligt, at fremme bæredygtige, naturlige fibre og at fejre både traditionelt håndværk og moderne innovation. Erika Knight har en særlig britisk æstetik med design og farver inspireret af landskabet.
Designeren Erika Knight er kendt verden over som “den engelske  strikke- og hækle designer” samt  for hendes bæredygtige garnkollektion. Hun har sans for tidens trends og kombinerer dem med sin passion for håndværk. Hun har udgivet flere bøger og undervist på både universiteter og kunstinstitutter. Sammen med sin datter Arabella arbejder hun fortsat som designer og innovator fra sit studie ved havet i England og rådgiver andre kreative virksomheder.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.